ПриватБанк виставив на продаж ТЦ "Приозерний" за 353 млн грн

Банки Нерухомість 09.10.2024    13:04

ПриватБанк втретє виставив на аукціон на електронному майданчику Openmarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) ТЦ "Приозерний" у Дніпрі за 352,7 млн грн (з ПДВ).

Згідно з повідомленням пресслужби "СЕТАМ", до складу лота входять шестиповерховий торговельний центр площею 32,4 тис. кв. м і 12 земельних ділянок.

Переможець торгів зобов'язаний також придбати основні засоби на суму 2,2 млн грн.

Побудований у 2009 році ТЦ "Приозерний" розташований у центрі міста поруч із Центральним ринком і вокзалом. Об'єкт включає як торгові галереї, так і офісні, складські приміщення, розважальну та спортивну зону. Інфраструктура ТЦ включає підземний паркінг на 100 місць, наземну парковку на 40 автомобілів.

Аукціон призначено на 16 жовтня. Гарантійний внесок становить 17,6 млн грн.

Як повідомлялося, у квітні 2024 року Верховний Суд остаточно підтвердив право власності ПриватБанку на ТЦ "Приозерний", залишивши без змін рішення судів першої та апеляційної інстанцій щодо законності набуття права власності на об'єкт і відхиливши касаційну скаргу компанії "Місія-1", яку банк пов'язує з його ексвласниками.

Раніше 2016 року ПриватБанк у рахунок погашення кредитної заборгованості придбав право власності на торговельний центр, на той момент його вартість становила понад 778 млн грн.

У 2021 році колишній власник "Приозерного" ТОВ "Місія-1" подав позов з метою оскаржити право власності держбанку на ТЦ і повернути його у свою власність.

Господарський суд Дніпропетровської області відмовив компанії у позові, а згодом, законність права власності на ТЦ "Приозерний" ПриватБанк відстояв і в Центральному апеляційному господарському суді (м. Дніпро).

Теги:   ПриватБанк ТЦ Приозерний Переглядів:   60

Читайте також:

09.10

Курси купівлі та продажу іноземної валюти за картковими операціями банків на 9 жовтня

09.10

Курси валют у банках Києва, Одеси, Львова та Харкова

09.10

Дані по ОВДП які знаходяться в обігу на 9 жовтня від Нацбанку