Японська організація зовнішньої торгівлі JETRO відкрила офіс у Києві

Ринки 11.10.2024    09:33

«У зв'язку з відкриттям офісу ми також створили український бізнес-відділ у штаб-квартирі JETRO, який вирішив запросити команду підтримки бізнесу між Україною та Японією. Ми прийшли з 10 великими японськими компаніями і стартапами, оснащеними передовими технологіями і твердою прихильністю підтримці відновлення України», - сказав глава Jetro Норіхіко Ішигура на відкритті офісу в четвер у Києві.

У церемонії також узяв участь прем'єр України Денис Шмигаль.

Серед компаній, які вирішили взаємодіяти з українським бізнесом, - Itochu Corporation (представляє інвестиційні продукти, але в Україні зацікавлений у машинобудівних проєктах, торгівлі продуктами харчування/хімікатами/металами та в автомобільному бізнесі), Taichi holding Limited (розробляє системи кондиціювання повітря, продає будівельне обладнання), Nippon express holding Inc (експедитор), Green (розробляє «чисті» рішення для агробізнесу), NTC International Co (консалтингова фірма у сфері сільського господарства), Spec Company Limited (розробляє речовину, яка зміцнює ґрунт, що зміцнює ґрунт, а також в автомобільній галузі), Spec Company Limited (розробляє речовину, яка зміцнює ґрунт, і Spec Company Limited).

За його словами, JETRO продовжить спрямовувати японські бізнес-ініціативи в Україну і створювати якомога більше можливостей для компаній з обох країн.

Він також сподівається, що Україна і японські компанії скористаються цими можливостями і розвиватимуть ділові відносини.

Членами офісу JETRO в Києві стали Шібата Тетсуо - його призначено гендиректором «JETRO Kyiv», Сагакучі Ріохай - координатор Jetro в Україні, Йоден Томохіро - заступник гендиректора, та Діана Назарова - координаторка українського проєкту JETRO.
«Я з нетерпінням чекаю на встановлення міцних зв'язків з українськими громадами як справжній друг. Дорогий Київ, я люблю тебе», - констатував Томохіро.

Своєю чергою, перший віцепрем'єр - міністр економіки України Юлія Свириденко заявила, що відкриття офісу JETRO в Києві знаменує початок стратегічного партнерства Японії та України.

JETRO (Japan External Trade Organization) - Офіс Японської організації зовнішньої торгівлі, незалежний адміністративний орган під егідою Міністерства економіки, торгівлі та промисловості Японії, створений для сприяння розвитку торговельно-економічного співробітництва з іншими країнами світу.

Теги:   JETRO офіс Переглядів:   81

Читайте також:

11.10

Обʼєднану гірничо-хімічну компанію купує NEQSOL Holding

11.10

ЄС має намір інвестувати в економіку Молдови EUR1,8 млрд - Урсула фон дер Ляєн

11.10

Фондовий ринок Канади перевершив Велику Британію за капіталізацією