"Сентравіс" наростив випуск труб на 8%

Металургія 22.10.2024    12:03

ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн" (Centravis Production Ukraine), що входить до холдингу Centravis Ltd., за підсумками роботи у січні-вересні поточного року збільшило виробництво труб на 8% порівняно з аналогічним періодом минулого року – до 10,1 тис. тонн (за 9 міс-2023 - 9,4 тис. Тонн).

Згідно з пресрелізом у понеділок із посиланням на директора з виробництва Андрія Красюка, практично всю продукцію "Сентравіс" експортує переважно до країн ЄС, США, регіону Близького Сходу та Азії.

Частка експорту обсягом виробленої продукції 2024 року досягла 98,9%.

"У 2023-2024 роках у нас стабільна позитивна динаміка зростання виробництва. На тлі новин із Нікополя це може виглядати дещо дивно, але за цими цифрами приховується велика робота всієї команди. Щодня ми доводимо самим собі, колегам та клієнтам, що "Сентравіс" може працювати навіть за таких умов, як зараз", - констатував Красюк.

За його словами, цього року компанія має багато проєктів, що реалізуються. Один з них – виконане замовлення для SpaceX.

"Зараз готуємося до всесвітньо відомої виставки ADIPEC-2024 в Абу-Дабі, де ми матимемо власний стенд. Працюємо, розвиваємося і не зупиняємося на досягнутому", – сказав директор із виробництва.

Як повідомлялося, "Сентравіс" у 2023 році збільшив обсяги виробництва на 12%, до 12,2 тис. тонн. Понад 98% продукції постачається на зовнішні ринки. Компанія експортувала свою продукцію до 38 країн світу, зокрема до Німеччини, Італії, США, Японії, Південної Кореї, ОАЕ, Оману та інших.

На сьогодні "Сентравіс" входить до десятки найбільших світових виробників безшовних нержавіючих труб.

"Сентравіс" заснований у 2000 році, входить до десятки найбільших виробників безшовних нержавіючих труб у світі. Його основні виробничі потужності розташовані у Нікополі (Дніпропетровська обл.). У 2023 році відкрилася філія компанії в Ужгороді.

Холдинг Centravis Ltd. створено на базі ЗАТ "Нікопольський завод нержавіючих труб", сервісних та торгових компаній ТОВ "Виробничо-комерційне підприємство "ЮВІС". Його акціонерами є члени родини Атанасових. У власності Centravis Ltd. перебувають 100% акцій ПрАТ "Сентравіс Продакшн Юкрейн".

Теги:   труба Сентравіс Переглядів:   59

Читайте також:

19.10

Antofagasta збільшила випуск міді на 15,3%

19.10

Україна наростила валютну виручку від експорту чорних металів на 15,4%

19.10

Україна наростила експорт металобрухту на 54,4%