Китай затвердив на 2025 рік список інвестиційних проєктів загальною вартістю 200 млрд юанів

Ринки 23.10.2024    19:54

Китай затвердив список інвестиційних проєктів загальною вартістю 200 млрд юанів ($28 млрд), запланованих на наступний рік, повідомив представник Державного комітету у справах розвитку і реформ КНР агентству «Сіньхуа».
За його словами, у списку налічується 647 проєктів, які охоплюють такі напрямки, як будівництво міських підземних трубопроводів, програми підтримки нужденних через їхнє працевлаштування, зміцнення аварійних водосховищ, охорона й відновлення довкілля, транспортна інфраструктура, основні об'єкти громадської інфраструктури, включно з освітніми, медичними та культурними установами, а також ключові об'єкти зберігання сільськогосподарської продукції.
Відомство має намір сприяти запуску та здійсненню проєктів у найкоротші строки та докладати зусиль для досягнення практичного прогресу в їхній реалізації вже цьогоріч, щоб забезпечити потужну підтримку економічному зростанню в четвертому кварталі.
Крім того, представник держкомітету наголосив на наявності досить міцного фундаменту для досягнення цілей економічного зростання країни у 2024 році приблизно на 5%.
Як повідомлялося, у січні-вересні ВВП КНР збільшився на 4,8%. Минулого року економіка зросла на 5,2%.

 

Теги:   Китай інвестиційні проєкти Переглядів:   54

Читайте також:

23.10

Reckitt Benckiser знизила виручку на 4%

23.10

Hilton знизив чистий прибуток на 9%

23.10

«Укрцемент», “Укрметалургпром”, “УкрФА” та інші просять Зеленського відновити бронювання співробітників