"Укрпошта" представила лімітований поштовий набір, присвячений спецпідрозділу ГУР МО України KRAKEN

Ринки 23.10.2024    17:40

"Лімітований набір випущено у рамках проєкту "Власна марка", він включає номерний марковий аркуш із дев'яти марок та художній конверт із спецпогашенням. Тираж поштового випуску обмежений - лише 972 примірники, що символізує кількість днів широкомасштабної війни на момент випуску", - повідомила пресслужба "Укрпошти" в середу.

Підрозділ активних дій Головного управління розвідки Міністерства оборони України KRAKEN, сформований 24 лютого 2022 року ветеранами полку "АЗОВ", офіцерами розвідки, футбольними фанатами та добровольцями в Харкові, став одним із найвідоміших підрозділів, що борються на фронті проти російської агресії. Підрозділ успішно звільнив не один населений пункт, зокрема Балаклію та Куп'янськ, і відзначився проведенням складних військових операцій.

Дизайн маркового аркуша з дев'ятьма марками, художнього конверта та штемпеля спецпогашення розробив спецпідрозділ KRAKEN, що надає набору особливої значущості. На поштових марках зображено спецпризначенця підрозділу KRAKEN та один із символів незламного Харкова - альтанку-фонтан Дзеркальний струмінь.

Теги:   Укрпошта Kraken ГУР поштовий набір Переглядів:   78

Читайте також:

23.10

Hilton знизив чистий прибуток на 9%

23.10

Китай затвердив на 2025 рік список інвестиційних проєктів загальною вартістю 200 млрд юанів

23.10

«Укрцемент», “Укрметалургпром”, “УкрФА” та інші просять Зеленського відновити бронювання співробітників