Varus сплатив до держбюджету 700 млн грн податків

Ринки 23.10.2024    15:15

Мережа супермаркетів Varus у січні-червні 2024 року сплатила до державного бюджету 700 млн грн податків і зборів, повідомила пресслужба ритейлера.

"Кожна гривня податків, сплачена до держбюджету - це ще одна цеглина в побудові міцної економіки України. Ми вдячні всім клієнтам супермаркетів Varus, завдяки яким ми продовжуємо працювати і робити свій внесок у підтримку нашої держави", - коментує CFO Varus Марина Паніна.

За три квартали 2024 року Varus відкрив нові магазини в Покрові, Запоріжжі, два в Одесі та оновив в оновленому дизайні магазин у Кривому Розі.

У релізі зазначається, що розширення мережі та відкриття нових магазинів дає змогу Varus створювати та надавати українцям робочі місця в різних регіонах. Відзначається увага до внутрішньо переміщених осіб. Насамперед, компанія допомогла евакуювати і надала нові робочі місця своїм співробітникам з регіонів, де тривають активні бойові дії. Вимушених переселенців працевлаштовують у всіх містах, де є магазини мережі. В одному тільки місті Дніпро понад 500 ВПО отримали роботу в магазинах мережі.

У 2023 році Varus сплатив до держбюджету 1,1 млрд грн податків і зборів.

Теги:   Varus податки держбюджет Переглядів:   67

Читайте також:

23.10

ОККО Group почала будівництво всесезонного гірського курорту вартістю $1,5 млрд

23.10

Heineken зафіксувала зростання скоригованої виручки на 3,3%

23.10

Французька L'Oreal збільшила продаж на 2,8%