Усик і Ф'юрі провели першу пресконференцію перед реваншем

Ринки 24.10.2024    12:24

Український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, WBC і IBO в суперважкій вазі Олександр Усик і британський боксер Тайсон Ф'юрі провели першу пресконференцію перед реваншем за звання чемпіона світу в суперважкій вазі, зустріч відбувалася в Лондоні в середу, 23 жовтня, повідомляє Суспільне Спорт.

Перед публікою Усик з'явився в образі "Хітмена" з популярної медійної франшизи. На сцену він вийшов із портфелем, у якому були постери його удару проти Ф'юрі - британець підписав їх на прохання суперника.

Відповідаючи на запитання про мотивацію перед реваншем, українець пояснив: "Тільки мій режим, моя концентрація - це і є моя мотивація. Цього достатньо".

Ф'юрі зі свого боку нагадав: досі британець виграв усі реванші в кар'єрі. Ексчемпіон WBC сподівається бути зібраним у другому поєдинку з Усиком і реабілітуватися за дебютну поразку.

Повідомляється, що другий бій між Усиком і Ф'юрі відбудеться 21 грудня в саудівському Ер-Ріяді. На кону стоятимуть три основні титули суперважкої ваги: за версіями WBC, WBA і WBO.

Теги:   Усик Пресконференція Ф\'юрі реванш Переглядів:   59

Читайте також:

24.10

Німеччина незабаром знизить соцвиплати українцям

24.10

Італія підвищить податки на приріст капіталу в криптовалютах з 26% до 42%

24.10

В залі аукціонного дому Goldens буде презентована експозиція «Нікіта Цой. Антитези до видимих історій»