"Суха Балка" ввела в експлуатацію два нових блоки із запасами 170 тис. тонн руди

Металургія 26.10.2024    09:23

Рудник "Суха Балка" (Кривий Ріг Дніпропетровської обл.), що входить до групи DCH Олександра Ярославського, увів в експлуатацію в жовтні два нових блоки з видобутку залізної руди на шахтах "Ювілейна" і Фрунзе із загальними запасами 170 тис. тонн.

Згідно з інформацією в корпоративній газеті DCH Steel у четвер, на початку поточного місяця гірники підприємства підготували і здали в експлуатацію нові виробничі потужності.

На шахті імені Фрунзе було введено в експлуатацію блок 39-45 із запасами 55 тис. тонн високоякісної сировини - підготовкою блоку займалася дільниця №6, прохідницькі роботи виконувалися за допомогою високопродуктивної самохідної техніки. На початку жовтня колектив дільниці №6 розпочав видобуток руди в цьому блоці.

Також у жовтні на шахті "Ювілейна" було введено блок 34-36 (+10) другого підповерху покладу "Гніздо" із запасами 115 тис. тонн. Підготовкою потужності займалися гірники нарізної дільниці №19, буріння глибоких свердловин у цьому блоці проводили гірники дільниці №9. Видобутком займатимуться працівники дільниці №17.

"Введення цих блоків в експлуатацію забезпечить стабільну роботу шахт із видобутку руди протягом наступних трьох місяців", - констатується в інформації компанії.

Уточнено, що поточного року на руднику введено в експлуатацію 9 блоків: шість на шахті "Ювілейна" із загальними запасами 880 тис. тонн і на шахті ім. Фрунзе три блоки із запасами 140 тис. тонн.

Рудник "Суха Балка" - одне із провідних підприємств гірничодобувної галузі в Україні. Видобуває залізну руду підземним способом. До його складу входять шахти "Ювілейна" та ім. Фрунзе. Група DCH у травні 2017 року придбала рудник у групи Evraz.

Теги:   руда Суха Балка запас Переглядів:   66

Читайте також:

24.10

"Каметсталь" наростила виробництво фасонного прокату для шахтарів Покровська

23.10

"Сентравіс" сплатив 405 млн грн податків за 9 місяців

23.10

Випуск нержавіючої сталі у світі зріс на 6,3%