АМКУ оштрафував "Гарант-Асістанс" на 82,3 тис. грн

Ринки 27.10.2024    13:37

Антимонопольний комітет України (АМКУ) 25 жовтня оштрафував ТОВ "Гарант-Асістанс" на 82,316 тис. грн за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, повідомляється на сайті регулятора.

Порушення полягає в ненаданні інформації на вимогу заступника голови АМКУ - державного уповноваженого від 19 березня 2024 року у встановлений ним строк.

Як повідомляється на сайті "Гарант-Асістанс", компанію створено 1999 року як першу українську компанію, що пропонує комплекс послуг інформаційної та організаційної підтримки, допомоги в дорозі, медичного, страхового та юридичного асистансу.

"Гарант-Асістанс" є офіційним партнером і представником в Україні: світового асистансу Allianz Worldwide Partners (Франція), об'єднання європейських автомобільних клубів - ARC Europe Group (Бельгія).

Партнерами також є члени європейської мережі автомобільних клубів разом із ADAC (Німеччина), ANWB (Нідерланди), Touring (Бельгія), ACTA (Франція), AA (Велика Британія), TCS (Швейцарія), ACI (Італія), ÖAMTC (Австрія), RACE (Іспанія), Starter (Польща) тощо.

Теги:   АМКУ штраф Гарант-Асістанс Переглядів:   94

Читайте також:

27.10

Українку Ярославу Магучіх визнали найкращою легкоатлеткою Європи 2024 року

27.10

Україна перейшла на зимовий час

27.10

Newell Brands скоротила чистий збиток