Національні парки отримали транспорт від Німеччини та Франкфуртського зоологічного товариства

Транспорт 28.10.2024    16:47

Національні парки України "Черемоський", "Гуцульщина", "Зачарований край" і "Сколівські Бескиди" отримали 15 нових транспортних засобів, придбаних за підтримки Франкфуртського зоологічного товариства та уряду Німеччини, повідомила пресслужба Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів України.

У пресрелізі Мінприроди, отриманому агентством "Інтерфакс-Україна" в суботу, повідомляють, що передання 5 пікапів і 10 мотоциклів відбулося за участю представників посольства Німеччини в Україні та Франкфуртського зоологічного товариства.

"Тепер патрулювати території, проводити моніторинг та організовувати наукові дослідження в нацпарках буде ще зручніше. Автомобілі та мотоцикли дадуть змогу оперативно пересуватися територіями національних парків, що забезпечить швидку реакцію на загрози довкіллю. У поєднанні з SMART-системою біомоніторингу, яка активно впроваджується в наших нацпарках і заповідниках, це справді доречний і своєчасний внесок. Тож, незважаючи на реалії війни, активно рухаємося до європейських стандартів сталого управління заповідними територіями", - зауважила міністр захисту довкілля та природних ресурсів Світлана Гринчук.

Теги:   Переглядів:   57

Читайте також:

28.10

Німецький Traton збільшив операційний прибуток на 15%, скоротив продаж на 2%

28.10

Виручка Harley-Davidson впала на 26%

28.10

Канада передала Україні бронемашини LAV 6