Енергетика

Енергетика 07.06.2024

Києву збільшили ліміти електроенергії - Yasno

Прогнозоване споживання електроенергії для Києва на п'ятницю, 7 червня, – 1050-1100 МВт. Критична інфраструктура в ньому зараз займає близько 25%, для населення бізнесу залишиться приблизно 50% від звичного споживання, повідомив гендиректор компанії-постачальника електроенергії "Yasno" Сергій Коваленко.

YASNO електроенергія
Енергетика 07.06.2024

Експосадовець "Центренерго" переплатив близько 7 млн грн за турбіни й мотори для Вуглегірської ТЕС - прокуратура

Правоохоронці повідомили про підозру колишньому посадовцю ПАТ "Центренерго" в службовій недбалості під час закупівлі турбін і моторів для Вуглегірської ТЕС, повідомляє Київська міська прокуратура.

Центренерго Вуглегірська ТЕС турбіни мотори
Енергетика 04.06.2024

Економія електроенергії буде частиною нашого повсякденного життя в наступні роки - Шмигаль

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль заявляє, що наслідки російських атак на енергетику країни довгострокові, і тому економія буде частиною повсякденного життя в наступні роки.

електроенергія Шмигаль економія
Енергетика 04.06.2024

Узбекистан почав будівництво ГХК за $5 млрд, сонячної станції та аеропорту

Узбекистан розпочав будівництво великого газохімічного виробництва на південному заході країни вартістю $5 млрд, а також сонячної електростанції та аеропорту, повідомила пресслужба глави держави Шавката Мірзійоєва.

Узбекистан аеропорт будівництво сонячна станція ГХК
Енергетика 30.05.2024

«Каметсталь» встановила новий нагнітач доменного газу для зниження енергоспоживання

Завод «Каметсталь» гірничо-металургійної групи «Метінвест», створений на потужностях Дніпровського металургійного комбінату (ДМК, Кам'янське Дніпропетровської обл.), у співпраці з YASNO Energy Efficiency встановив новий одноступінчастий нагнітач, робота якого дає змогу знизити енергоспоживання та скоротити експлуатаційні витрати комбінату в процесі нагнітання доменного газу на газовивищувальній (ГП) станції №6.

Каметсталь енергоспоживання нагнітач доменного газу
Енергетика 30.05.2024

Кабмін дозволив експорт енергетичного вугілля - Мельничук

Кабінет Міністрів дозволив експорт у 2024 році 1,15 млн тонн енергетичного вугілля, повідомив представник уряду в парламенті Тарас Мельничук.

експорт Вугілля
Енергетика 28.05.2024

В Украине определили критически важные объекты для энергоснабжения

Кабинет министров определил критически важные объекты, которым должно быть обеспечено приоритетное электроснабжение при ограничениях электроэнергии.

электроэнергия Энергоснабжение
Енергетика 27.05.2024

В понедельник в Киеве лимитов электроэнергии хватит на 81% клиентов

В понедельник лимитов потребления электроэнергии в Киеве хватит для обеспечения светом 81% потребностей столицы, сообщает ДТЭК в уточненной информации о стабилизационных отключениях на 27 мая.

киев электроэнергия лимит
Енергетика 27.05.2024

"Корум Дружківський машзавод" виготовить 30 вагонеток для шахт ДТЕК Енерго

"Корум Дружківський машзавод" ("Корум ДрМЗ"), що входить до машинобудівної Corum Group ("ДТЕК Енерго"), у травні виготовить 30 вантажних вагонеток для кількох шахт компанії ДТЕК Енерго.

шахта вагонетка ДТЕК Енерго Корум Дружківський машзавод
Енергетика 27.05.2024

У понеділок у Києві лімітів електроенергії вистачить на 81% клієнтів

У понеділок лімітів споживання електроенергії в Києві вистачить для забезпечення світлом 81% потреб столиці, повідомляє ДТЕК в уточненій інформації про стабілізаційні відключення на 27 травня.

електроенергія ліміт