Ринки

Ринки 05.06

Запрошуємо долучитись до KIEF TALKS на тему "Українська енергетика - 2024: як прожити літо та підготуватися до зими?"

Ринки 08.06.2024

Кабмін додав бронювання постачальників ЗСУ та пом'якшив критерії бронювання перевізників

Критично важливими для забезпечення потреб Збройних Сил та інших військових формувань підприємствами, що мають право на бронювання, можуть бути визначені компанії з виробництва відповідних товарів та виконання відповідних робіт і послуг із затверджених Міноборони, СБУ та іншими держорганами, що здійснюють керівництво цими військовими формуваннями.

Кабмін ЗСУ бронювання
Ринки 08.06.2024

Назарій Волянський став новим керівником Представництва ZPP в Україні

Назарій Волянський став новим керівником Представництва ZPP в Україні. Спілка підприємців та роботодавців (ZPP) є швидкозростаючою та однією з найактивніших організацій роботодавців у Польщі. Спілка була заснована у 2010 році та об’єднує 17 регіональних і 19 галузевих організації, а також низку польських та міжнародних компаній (в цілому – понад 21 тис). ZPP підтримує принципи вільного ринку, чесної конкуренції, правової стабільності та прозорості.

Назарій Волянський представництво ZPP
Ринки 08.06.2024

Франція виділить 200 млн євро компаніям, які проінвестують у відновлення інфраструктури України

Франція виділить 200 млн євро підприємствам, які інвестуватимуть у відновлення критичної інфраструктури України, при цьому, 60 млн євро з цих коштів буде спрямовано в українську енергетику, заявив президент Франції Емманюель Макрон.

Франція відновлення України
Ринки 08.06.2024

СК «Арсенал Страхування» застрахує авто «Укртранснафти»

АТ «Укртранснафта» і СК «Арсенал Страхування» (обидва - Київ) уклали договір обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів (ОСЦПВ).

Укртранснафта страхування авто СК Арсенал Страхування
Ринки 08.06.2024

Новий тариф 4,32 грн/кВт-год не покриває ринкову вартість електроенергії, зараз вона становить 7-8 грн/кВт-год - Шмигаль

Новий тариф 4,32 грн/кВт-год не покриває ринкову вартість електроенергії, яка на сьогодні становить 7-8 грн/кВт-год, заявив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

Шмигаль Новий тариф ринкова вартість електроенергії
Ринки 08.06.2024

«Оранта» страхуватиме членів пожежно-рятувальних підрозділів «Лісу України»

Державне спеціалізоване господарське підприємство «Ліси України» 5 червня оголосило про намір укласти з НАСК «Оранта» договір на страхування членів пожежно-рятувальних підрозділів.

Оранта страхування Ліси України
Ринки 08.06.2024

У Конференції з відновлення України візьме участь понад 2 тис. осіб із 60 країн

Участь у Конференції з відновлення України (URC-2024), яку Німеччина та Україна спільно проведуть 11 і 12 червня в Берліні, візьмуть понад 2 тис. осіб із понад 60 країн, ідеться в прес-релізі міністерств закордонних справ і економічного співробітництва та розвитку Німеччини в п'ятницю.

конференція відновлення України
Ринки 08.06.2024

В Одесі до купального сезону відкрили перший пляж

Голова Одеської обласної військової адміністрації Олег Кіпер і командувач оперативно-стратегічного угруповання військ «Одеса» спільно підписали наказ про доступ цивільних до моря.

Одеса купальний сезон
Ринки 08.06.2024

Президент України зустрівся з керівництвом найбільших французьких компаній

Президент України Володимир Зеленський у межах офіційного візиту до Франції провів зустріч із керівниками провідних французьких компаній у сфері енергетики, машинобудування та електроустаткування, телекомунікацій, будівництва та фінансово-банківського сектору, повідомляють на сайті глави держави в п'ятницю.

Зеленський керівництво
Ринки 08.06.2024

Вільнюс виділить 300 тис. євро на реконструкцію Дніпровського національного театру ім. Т. Шевченка

Вільнюс виділить 300 тис. євро на реконструкцію Дніпровського національного театру ім. Тараса Шевченка, за підсумками якої театр стане сучасним інклюзивним мистецьким простором із можливостями для проведення виставок, концертів, майстер-класів, повідомив голова обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

театр Вільнюс Реконструкція