Citigroup очікує зростання виручки від інвестиційно-банківських послуг на 50%

Ринки 19.06.2024    16:58

Citigroup Inc. відзначає впевнене зростання інвестиційно-банківської активності порівняно з минулим роком, заявив головний фінансовий директор банку Марк Мейсон під час Дня інвестора.

Зокрема, вона збільшилася на ринку злиттів і поглинань (M&A), а також у сфері залучення капіталу, зазначив Мейсон.

Згідно з прогнозом Citigroup, виручка в сегменті інвестиційно-банківських послуг у другому кварталі буде приблизно на 50% вищою, ніж роком раніше.

Виручка від операцій на фінансових ринках, як очікується, буде на рівні другого кварталу минулого року або трохи нижчою.

Citigroup опублікує результати за другий квартал 12 липня.

День інвестора, що пройшов у вівторок, був присвячений підрозділу банку у сфері послуг (Citi Services), який пропонує депозитарні та торгові рішення для великих клієнтів, а також проводить операції з цінними паперами. Виручка цього бізнесу 2023 року становила $18,1 млрд порівняно з $12,6 млрд 2021 року, темпи зростання показника в останні два роки становили по 20%.

Citigroup має намір тісніше взаємодіяти з ключовими клієнтами і розширювати клієнтську базу, щоб домогтися подальшого зростання доходів Citi Services.

Акції банку подорожчали на 1,2% у вівторок. З початку поточного року їхня вартість зросла на 18,2%. У середу торги в Штатах не проводяться через свято (День звільнення від рабства).

Теги:   Citigroup виручка Переглядів:   178

Читайте також:

07.09

«Метінвест» у I півріччі наростив виручку на 22% до $4,319 млрд

07.09

Smith&Wesson знизив виручку на 23%

07.09

Міжнародні резерви України в серпні зросли на $5 млрд і становлять $42 млрд