Кабмін виділив 2,4 млрд грн на відновлення доріг для потреб ЗСУ

Ринки 02.07.2024    16:37

Кабінет Міністрів України виділив 2 млрд 386 млн грн на відновлення автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які використовуються для потреб Збройних сил України.

Як повідомив представник Кабміну у Верховній Раді Тарас Мельничук у телеграмі, відповідне рішення ухвалено на засіданні уряду у вівторок.

У межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству фінансів на 2024 рік, здійснено перерозподіл видатків шляхом зменшення обсягу за програмою "Додаткова дотація з державного бюджету місцевим бюджетам на здійснення повноважень органів місцевого самоврядування на деокупованих, тимчасово окупованих та інших територіях України, що зазнали негативного впливу у звʼязку з повномасштабною збройною агресією Російської Федерації" на 2 млрд 386 млн 321,634 тис. грн та збільшення на цю суму обсягу видатків за програмою "Резервний фонд".

Далі ці кошти з резервного фонду держбюджету виділено обласним державним адміністраціям (для обласних військових адміністрацій) для здійснення заходів, пов'язаних із відновленням автомобільних доріг загального користування місцевого значення, які використовуються для потреб Збройних сил України.

Теги:   Кабмін ЗСУ відновлення доріг Переглядів:   133

Читайте також:

04.07

Компанія з групи Ахметова перемогла в аукціоні з продажу ділянки каолінів

04.07

У Києві пройде форум відбудови. Інтер'єр року. Реконструкція, безбар'єрність, інклюзивність

04.07

У Києві відкрилася виставка "Скарби Криму" за повернення якої Україна боролася 10 років