Google Україна очолила Тетяна Лукинюк

Ринки 22.08.2024    10:42

Google оголосила про призначення нової директорки Google Україна Тетяни Лукинюк.

Як повідомила компанія в блозі у вівторок, перед тим як приєднатися до команди Google, Лукинюк обіймала посаду B2C-директора в компанії найбільшого оператора мобільного зв'язку "Київстар", де керувала операціями з продажу, маркетингу та обслуговування клієнтів.

Перед цим вона працювала в секторі FMCG, обіймаючи керівні посади з продажу та маркетингу в міжнародних корпораціях Coca-Cola, Mars. Також очолювала бізнес Red Bull в Україні.

"Тетяна Лукинюк із більш ніж 25-річним досвідом роботи в міжнародних компаніях використає свій багатий запас знань і лідерських якостей на новій посаді директора Google Україна", - зазначено в тексті блогу.

Віцепрезидент Google у Центральній та Східній Європі Патрік Варнкінг, слова якого наводяться у блозі, запевнив у намірі компанії посилювати підтримку України.

"Ми раді, що Тетяна очолить нашу команду в Україні, і впевнені, що її професійні навички та знання місцевого ринку будуть вагомим внеском у розвиток компанії. Зобов'язання Google перед Україною залишається пріоритетом, і разом ми будемо невпинно працювати, щоб продовжувати підтримувати Україну за допомогою технологій для безпеки, освіти, культури, інформації, інновацій та розвитку бізнесу", - заявив він.

Сама Лукинюк зазначила, що посада директора офісу Google в Україні для неї є певним викликом.

"Я сповнена рішучості зробити все можливе, щоб наші співробітники, клієнти, користувачі та партнери продовжували отримувати необхідну підтримку в складні часи. Я з ентузіазмом дивлюся в майбутнє і готова активно долучитися до ініціатив Google, спрямованих на допомогу Україні в процесі відновлення та демонстрації нашої стійкості", - наводяться в блозі її слова.

Як відомо, до жовтня 2023 року офіс Google в Україні очолював Дмитро Шоломко, пропрацювавши на цій посаді майже 17 років.

Теги:   Google Переглядів:   102

Читайте також:

12.09

Понад 1 тис. пар подали заяви на шлюб через "Дію"

12.09

55 тис. українців отримають грошову допомогу від норвезьких благодійників - Мінреінтеграції

12.09

Як ініціативи президента і уряду щодо усиновлення контрастують з реальністю