ДТЕК за тиждень відновив електропостачання для понад 311 тис. абонентів

Енергетика 09.09.2024    18:04

Енергетикам операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" з 2 до 8 вересня вдалося повністю або частково відновити електропостачання 104 населених пунктів і повернути світло для понад 311 тис. родин у Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях.

"Робота енергетиків так само залишається небезпечною: минулого тижня поранено двоє фахівців енергокомпанії", - повідомляють у пресрелізі енергохолдингу в понеділок.

Найбільшу кількість абонентів (213,2 тис.) компанія під'єднала за тиждень у Дніпропетровській області, яка дедалі частіше потерпає від ворожих обстрілів, що регулярно пошкоджують електромережі та залишають без світла жителів регіону.

"На Донеччині також зберігається вкрай важка ситуація через постійні бойові дії. Незважаючи на постійну небезпеку, фахівці енергокомпанії продовжують відновлювати електромережі, щойно це стає можливим і військові надають дозвіл на проведення ремонтів. З 2 до 8 вересня вдалося відновити електропостачання в будинках 95,8 тис. сімей", - поінформував ДТЕК.

Продовжує потерпати від ворожих атак і Одеська область, де минулого тижня енергетики відновили світло для 2,4 тис. абонентів.

"Від початку повномасштабного вторгнення ми повернули світло вже 14,1 млн сімей Київщини, Дніпропетровщини, Одещини, Донбасу та міста Києва. У деяких населених пунктах, наближених до зони бойових дій, ми повертали світло вже десятки разів", - зазначив генеральний директор “ДТЕК Мережі” Олександр Фоменко, слова якого процитовано у пресрелізі.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР компанії обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

Теги:   Дтек електропостачання Переглядів:   156

Читайте також:

14.09

«ДТЕК» вкладе 140 млн євро в енергосховища в Україні

13.09

Хорватія надасть EUR5 млн для української енергетики - Шмигаль

12.09

"ДТЕК Енерго" ввело в роботу 14 нових вугільних лав