Фільм Тіма Бертона "Бітлджус Бітлджус" зібрав $110 млн після релізу в кінотеатрах Північної Америки

Ринки 10.09.2024    07:16

Картина посідає третє місце в списку найуспішніших кінодебютів цього року, поступаючись лише мультфільму "Головоломка-2" і фільму "Дедпул і Росомаха", і друге місце в рейтингу найкасовіших вересневих прем'єр в історії - більше заробив лише фільм жахів "Воно", що вийшов на екрани у вересні 2017 року ($123 млн).

"Бітлджус Бітлджус" - сиквел оригінального фільму 1988 року. У ньому знялися зірки першої частини Майкл Кітон і Вайнона Райдер.

З урахуванням наближення Геловіна сімейна комедія про примару може ще тривалий час утримуватися в лідерах прокату, зазначив глава відділу дистрибуції в Warner Bros. Джефф Голдштейн. Він також підтвердив, що бюджет фільму становив $100 млн.

Успіх "Бітлджус Бітлджус" багато в чому пов'язаний із впізнаваним стилем фільмів Бертона, поверненням зірок оригінальної картини та участю акторки Дженни Ортеги, яка привернула увагу до фільму молодих глядачів, зазначив старший аналітик Comscore Пол Дергарабедян.

На друге місце опустився лідер попередніх шести тижнів "Дедпул і Росомаха". За минулі вихідні фільм заробив $7,2 млн, а його сукупні збори в Північній Америці досягли $614 млн.

Теги:   фільм Тім Бертона Бітлджус Бітлджус Переглядів:   123

Читайте також:

17.09

Зеленський реінвестував майже 4,3 млн грн доходу від ОВДП у нові держоблігації

17.09

Nova почала продавати дизельне пальне на роздрібному ринку

17.09

Засновник Tencent став найбагатшою людиною Китаю