У Києві стартував Європейський тиждень спорту

Ринки 22.09.2024    12:06

У суботу в Києві офіційно стартував Європейський тиждень спорту, в урочистому відкритті взяли участь міністр молоді та спорту України Матвій Бідний, президент Національного олімпійського комітету Вадим Гутцайт і представники дипломатичних місій, повідомляє пресслужба Міністерства молоді та спорту в Телеграм.

«Це чудова нагода не лише покращити своє здоров'я, а й показати усьому світу, що українці сильні духом і тілом», - наголосив Матвій Бідний.

Повідомляється, що з 20 до 29 вересня в семи містах України - Києві, Івано-Франківську, Ужгороді, Полтаві, Тернополі, Чернівцях та Хмельницькому - відбуватимуться фізкультурно-оздоровчі заходи. Цього року представлені як олімпійські, так і неолімпійські види спорту: легка атлетика, дзюдо, баскетбол, регбі, веслування на байдарках, карате та змішані єдиноборства.

Організували захід міністерство молоді та спорту України разом із державною установою «Спорт для всіх», за підтримки програми президента України «Активні Парки», НОК України та ініціативи #BeActive.

Теги:   спорт Переглядів:   61

Читайте також:

22.09

На кордоні з Польщею в пункті «Устилуг-Зосін» пропуск осіб та авто тимчасово не здійснюється

22.09

Киянам рекомендують утриматися від провітрювання приміщень та обмежити перебування на вулиці

22.09

В Умані посилюються заходи безпеки напередодні єврейського Рош га-Шана