Онлайн-школа "Оптіма" приєдналась до Європейської Бізнес Асоціації

Ринки 26.09.2024    14:46

Дистанційна школа "Оптіма" на своїй фейсбук сторінці повідомила про приєднання до Європейської Бізнес Асоціації (EBA), однієї з найбільших та найвпливовіших бізнес-спільнот України.

На думку засновниці школи Марії Мілецької, цей крок покликаний прискорити подальший розвиток навчального закладу та вдосконалити освітні програми на основі інноваційних підходів і методик.

"Членство в EBA відкриває для «Оптіми» нові можливості для співпраці з провідними компаніями та експертами, що сприятиме покращенню якості освітніх послуг, а також дозволить школі ефективніше інвестувати в освітні проєкти, використовуючи сучасні технології та підходи до навчання. Учні та їхні батьки отримають доступ до ще більш інноваційних і якісних навчальних програм, що відповідають міжнародним стандартам", - зазначила Мілецька.

Вона також підкреслює, що членство в Європейській Бізнес Асоціації є визнанням її надійності та професійного рівня. Це підтверджує, що «Оптіма» продовжує рухатися в напрямку забезпечення високоякісної освіти для своїх учнів, сприяючи їх підготовці до успішного майбутнього.

Отже, приєднання до EBA є важливим кроком у зміцненні позицій «Оптіми» на ринку освітніх послуг, що надає додаткові можливості для її учнів, їхніх батьків та педагогічного колективу.

Раніше, на пресконференції в агентстві "Інтерфакс-Україна", директорка Optima School Ольга Білодід  повідомила про отримання Optima School дозволу на провадження освітньої діяльності в Польщі та початок навчання старшокласників (10-11 клас) в цій країні.

Optima School була створена і отримала ліцензію у 2015 році. Наразі школа налічує 20 тис. учнів та є найбільшою онлайн-школою в Україні.

Теги:   Переглядів:   129

Читайте також:

26.09

Бундестаг погодив €400 млн на військову підтримку України

26.09

Jefferies Financial збільшила виручку на 42%

26.09

McDonald's збільшив дивіденди на 6%