ДТЕК відновив електропостачання понад 860 тис. абонентів

Енергетика 01.10.2024    15:27

Енергетики операторів системи розподілу (ОСР) "ДТЕК Мережі" за вересень поточного року відновили енергопостачання до будинків понад 860 тис. сімей, які постраждали через обстріли в Донецькій, Дніпропетровській та Одеській областях, повідомляють у пресрелізі енергохолдингу у вівторок.

"Енергетики "ДТЕК Мережі" за місяць повернули світло 539 тис. родин у Донецькій області, де тривають активні бойові дії. Також відновили електрику для 293 тис. родин Дніпропетровщини в районах, наближених до зон активних бойових дій і тимчасово окупованих територій", - зазначили в компанії.

Крім того, у вересні через обстріли пошкоджень зазнавали мережі в Одеській області, де енергопостачання відновили для 29 тис. родин.

"За понад два роки повномасштабної війни ми повернули світло вже 14,7 млн родин на Київщині, Одещині, Дніпропетровщині, Донбасі та в столиці. Більшість із них уже десятки разів залишалися без світла через атаки ворога", - цитується в пресрелізі генеральний директор "ДТЕК Мережі" Олександр Фоменко.

"ДТЕК Мережі" розвиває бізнес із розподілу електроенергії та експлуатації електромереж у Києві, Київській, Дніпропетровській, Донецькій та Одеській областях. ОСР компанії обслуговують 5,5 млн домогосподарств і 158 тис. підприємств.

Теги:   Дтек електропостачання Переглядів:   57

Читайте також:

01.10

"Енергоатом" запустив після ремонту блок АЕС на 1000 МВт

28.09

"ГарПок" оголосив перший аукціон на розподіл 11 МВт для СЕС

27.09

Німеччина надасть 170 млн євро для енергетичної інфраструктури України