В Україні стартували спортивні змагання "Ігри Ветеранів" з кросфіту та кіберспорту

Ринки 10.10.2024    13:06

Міністерство у справах ветеранів України започатковує спортивні змагання "Ігри Ветеранів" з кросфіту та кіберспорту.

"Цьогоріч вони проходитимуть у чотирьох регіонах України та завершаться Всеукраїнськими змаганнями у місті Київ. Учасники "Ігор Ветеранів" змагатимуться у двох дисциплінах: Кросфіт та Кіберспорт", - ідеться в повідомленні міністерства.

Зазначається, що до участі в регіональних змаганнях запрошуються військовослужбовці, ветерани війни та особи, звільнені з військової служби, служби в правоохоронних органах, які зазнали травм, поранень або захворювань під час або внаслідок виконання службових обов'язків у зоні бойових дій.

У відомстві наголошують, що реєстрація на участь у змаганнях обов'язкова за посиланням: https://ee.kobotoolbox.org/x/RzJ0HpPS, вона триватиме до 27 жовтня (включно).

Згідно з повідомленням, регіональні відбіркові етапи з кросфіту відбудуться: 2 листопада (Кривий Ріг), 9 листопада (Одеса), 16 листопада (Івано-Франківськ) та 23 листопада (Житомир), а всеукраїнські змагання - 8 грудня в Києві.

Регіональний відбірковий етап з кіберспорту відбудеться: 17 листопада Counter-Strike 2 (по всій Україні онлайн), 17 листопада FIFA (по всій Україні онлайн) і 24 листопада DOTA2 (по всій Україні онлайн), а всеукраїнські змагання 6-7 грудня в Києві.

Теги:   кіберспорт спортивні змагання Ігри Ветеранів кросфіт Переглядів:   55

Читайте також:

10.10

УЗ збільшила обсяг перевалки вантажів на 23,3%

10.10

Литва планує інвестувати 36 млн євро у розвиток збройового заводу в Гірайті

10.10

Зеленський і Пленкович зустрілися з українськими дітьми, які оздоровлюються в Хорватії