Boeing розмістить акції на $19 млрд

28.10.2024    15:06

Boeing Co. анонсувала розміщення звичайних і депозитарних акцій, яке, як очікується, надасть змогу компанії залучити капітал на суму близько $19 млрд.

Як йдеться у пресрелізі Boeing, компанія запропонує інвесторам 90 млн звичайних акцій. Вартість паперів, виходячи з ціни акцій Boeing на закриття ринку в п'ятницю ($155,01), становить $13,95 млрд.

Крім того, компанія має намір продати депозитарні акції на суму $5 млрд.

Boeing також дасть андеррайтерам можливість додатково розмістити ще 13,5 млн звичайних акцій і депозитарні акції на $750 млн, наголошується в пресрелізі.

Кошти від розміщення паперів Boeing планує спрямувати на загальнокорпоративні цілі, зокрема на погашення боргу, поповнення обігового капіталу, інвестиції та фінансування дочірніх компаній.

Раніше цього місяця компанія анонсувала план залучення капіталу на суму до $25 млрд у наступні три роки, а також уклала угоду з групою банків про залучення кредиту на суму до $10 млрд.

Акції Boeing додають у ціні 0,2% під час попередніх торгів у понеділок. З початку поточного року їхня вартість знизилася на 40,5%.

Теги:   Boeing акція Переглядів:   52