НБУ анулював ліцензії 6 фінкомпаніям і 2 ломбардам

Банки 28.10.2024    22:51

Національний банк України (НБУ) анулював ліцензії шести фінансовим компаніям і двом ломбардам у зв'язку із невиконанням його рішення.

Згідно з повідомленням на сайті регулятора, право провадження діяльності з надання фінансових послуг: втратили ТОВ "ФК «Інновація» і ТОВ ФК "Мадрид" (надання коштів і банківських металів у кредит, факторинг), ТОВ ФК "Чорний лебідь" і ТОВ "ФК «Каррон»" (надання коштів і банківських металів у кредит, факторинг, фінансовий лізинг), ТОВ "Транс-лізинг-компані" (фінансовий лізинг), ТОВ "Гоу Кеш" (надання коштів і банківських металів у кредит), а також ПТ "Економ ломбард «Добродькін О. М. і компанія» та ПТ "Ломбард копійка" ТОВ "Укр.Концепт-КАР" і ПП "ІД" (надання коштів і банківських металів у кредит у вигляді ломбардних кредитів).

НБУ уточнює, що рішення ухвалено у зв'язку з невиконанням компаніями у визначений термін заходів впливу за неподання регулятору звіту, що підтверджує впевненість у річних звітних даних за 2023 рік, ТОВ "Транс-лізинг-компані" - звітності за перший квартал 2024 року, за другий квартал 2024 року і за перше півріччя 2024 року.

Крім того, НБУ застосував до ТОВ "Фінансова компанія «Юніос»" захід впливу у вигляді вимоги усунути до 7 листопада виявлене під час нагляду порушення, а саме ненадання інформації (копії документів) на вимогу регулятора.

Теги:   НБУ Ломбард ліцензія Переглядів:   67

Читайте також:

28.10

Курси купівлі та продажу іноземної валюти за картковими операціями банків на 28 жовтня

28.10

Курси валют у банках Києва, Одеси, Львова та Харкова

28.10

Дані по ОВДП які знаходяться в обігу на 28 жовтня від Нацбанку