Харчова
Украинский производитель яиц зарегистрировал дочернюю компанию в Дубае
Агропромышленная группа компаний "Овостар Юнион", один из ведущих производителей яиц и яичных продуктов в Украине, в 2018 году открыла дочернюю компанию в Дубае и еще две купила в Украине, сообщила группа в годовом финансовом отчете.
Nestle увеличила выручку в первом квартале на 4,3%
Швейцарская Nestle, крупнейший производитель продуктов питания и безалкогольных напитков в мире, увеличила выручку в первом квартале на 4,3% благодаря повышению продаж кормов для домашних животных, а также улучшению показателей в Северной Америке.
"Кернел" увеличил продажи подсолнечного масла на 40%
"Кернел", одна из крупнейших украинских аграрных групп, в третьем квартале 2019 финансового года (ФГ, начался в июле-2018), увеличил продажи подсолнечного масла на 40% по сравнению с аналогичным периодом прошлого ФГ – до 390 тыс. тонн.
Українсько-голландська компанія "Володимир-Волинська птахофабрика" активно впроваджує проекти з альтернативної енергетики
ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" активно впроваджує проекти з альтернативної енергетики. "Ми перевели 70% опалення на твердопаливні котли на деревині, воду для цеху переробки підігріваємо шляхом спалювання пера як відходу. Також у нас є проект із виробництва солом'яних брикетів для опалення", - розповіла О.Сич. "Технологію біогазу ми не розвиваємо, оскільки паралельно з новим цехом ми запускаємо виробництво кісткового борошна, і всі відходи направлятимуться туди. Це борошно є основою для кормів. Вартість тільки цього проекту - EUR3,8 млн", - додала вона.
Украино-голландская компания развивает производство курятины без антибиотиков
ЧАО "Владимир-Волынская птицефабрика" (Волынская обл.) инвестирует EUR38 млн в строительство нового цеха переработки кур, выращенных без антибиотиков что позволит увеличить производство вдвое, сообщила гендиректор предприятия Алина Сыч.
В України розвивають виробництво курятини без антибіотиків під ТМ "Епікур"
ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" (Волинська обл.) інвестує EUR38 млн у будівництво нового цеху з переробки курятини, який дасть змогу подвоїти виробництво, повідомила гендиректор підприємства Аліна Сич. За її словами, потужність нового цеху становитиме 13,5 тис. бройлерів на годину. Будівництво планується завершити за півтора-два роки. Компанія вироблятиме на цьому майданчику продукцію під ТМ "Епікур" - куряче м'ясо, вирощене без антибіотиків і стимуляції росту.