Компании

все компании

«ЕлектроАгроТехніка» отримає сертифікат на виробництво першого в Україні електротрактора Kolos

3 травня 2024 року, 07:07
Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого (УкрНДІПВД) провів випробування та аудит виробництва ТОВ «ЕлектроАгроТехніка» і видасть йому сертифікат на виробництво першого вітчизняного електротрактора Kolos.

«Компанія ElectroAgroTechnic із Дрогобича віднедавна займається виготовленням електротракторів серії Kolos. В основі екологічно чистої машини використовується дизельна модель Shifeng", - зазначається в повідомленні, що повідомляється на сайті установи.

За інформацією УкрНДІПВС, електротрактор оснащений акумуляторною батареєю, яка дає змогу працювати протягом 8-9 годин. Електротрактори також пропонуються у варіанті з сонячними панелями, які встановлюються над робочим місцем водія.

Електротрактори Kolos можуть працювати з різним обладнанням: плугом, дисковою бороною, косаркою, подрібнювачем гілок, а також причепом. У машині передбачена функція двонаправленої зарядки - від трактора можна заряджати різне електрообладнання і протягом трьох діб забезпечувати електрикою будинок.

«У планах у компанії ElectroAgroTechnic - виробництво більш потужних електротракторів, а також комбайнів і комунальної техніки», - резюмували в УкрНДІПВТ.

ТОВ «ЕлектроАгроТехніка зареєстровано» 2023 року в Дрогобичі Львівської області. Спеціалізується на виробництві машин і обладнання для сільського та лісового господарства. Статутний фонд підприємства - 2 млн грн. Його бенефіціарами є Василь Летнянчин (50%) і син обвинуваченого у зриві поставок продовольства для ЗСУ львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича - Роман Гринкевич (50%).




Просмотров: 140
Другие новости