Компании

все компании

Транспорт

«Нібулон» отримав EUR12,8 млн від EIFO на купівлю 74 сільгоспмашин

Один із найбільших операторів зернового ринку України ТОВ «СП “Нібулон” (Миколаїв) отримав EUR12,8 млн від Експортно-інвестиційного фонду Данії (EIFO), на які буде придбано 74 одиниці сучасної сільгосптехніки, повідомила прес-служба зернотрейдера у Facebook.

3 травня 2024 года, 14:44 // Нібулон, сільгоспмашина, EIFO

Німецький Daimler Truck збільшив чистий прибуток та підтвердив річний прогноз

Німецький виробник вантажівок Daimler Truck Holding AG у першому кварталі наростив чистий прибуток на 7% і збільшив скоригований EBIT на 4%, при цьому зберіг виручку приблизно на рівні минулого року, незважаючи на падіння продажів.

3 травня 2024 года, 13:31 // Daimler Truck, прибуток

«ЕлектроАгроТехніка» отримає сертифікат на виробництво першого в Україні електротрактора Kolos

Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого (УкрНДІПВД) провів випробування та аудит виробництва ТОВ «ЕлектроАгроТехніка» і видасть йому сертифікат на виробництво першого вітчизняного електротрактора Kolos.

3 травня 2024 года, 07:07 // виробництво, сертифікат, ЕлектроАгроТехніка, електротрактор, Kolos

Китайские Nio и XPeng увеличили поставки машин в апреле

Китайские производители электромобилей Nio и XPeng увеличили поставки машин в апреле, тогда как поставки Li Auto практически не изменились в годовом выражении и сократились в помесячном.

2 травня 2024 года, 18:02 // Китай, электромобиль, NIO, Xpeng

Mitsubishi сократила выручку на 9,3%, чистую прибыль - на 18,4%

Японский торговый дом Mitsubishi Corp. за минувший финансовый год, который завершился 31 марта, зафиксировал сокращение чистой и доналоговой прибыли, а также выручки.

2 травня 2024 года, 17:26 // прибыль, Mitsubishi, выручка

Учасники ринку критикують законопроєкт Заблоцького про розмитнення авто

Народний депутат Мар'ян Заблоцький пропонує додати до законопроєкту про розмитнення авто через Дію дозвіл на масове ввезення в Україну автомобільного мотлоху без будь-яких перевірок технічного стану.

2 травня 2024 года, 14:59 // законопроєкт, Заблоцький, розмитнення авто

Hyundai будут собирать в Узбекистане

Компания Asaka Motors International и один из ведущих мировых автопроизводителей Hyundai Motor Company достигли соглашения о долгосрочном партнерстве по организации производства автомобилей бренда Hyundai на автомобильном заводе в Сырдарьинской области.

2 травня 2024 года, 07:18 // Узбекистан, Hyundai

Таджикистан и Узбекистан отменяют бланки разрешений для транзитных грузоперевозок

Власти Узбекистана и Таджикистана договорились упростить транзитный проезд для грузовых автомобилей и отменить бланки разрешений.

1 травня 2024 года, 22:22 // транзит, Узбекистан, Таджикистан, грузоперевозка

Hyundai будуть збирати в Узбекистані

Компанія Asaka Motors International і один із провідних світових автовиробників Hyundai Motor Company досягли угоди про довгострокове партнерство з організації виробництва автомобілів бренду Hyundai на автомобільному заводі в Сирдар'їнській області.

1 травня 2024 года, 17:34 // Узбекистан, Hyundai

McDonald's розвиватиме в Україні партнерство з АЗС

ПІІ "Макдональдс Юкрейн Лтд", що розвиває в Україні мережу ресторанів швидкого обслуговування McDonald's, планує розвивати партнерські програми з мережами автозаправних станцій (АЗС), повідомив директор із розвитку McDonald's в Україні Віталій Стефурак в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна".

1 травня 2024 года, 14:23 // АЗС, McDonald's, партнерство

За январь-апрель в Украине продано более 22 тысяч новых автомобилей

Первичные регистрации новых легковых автомобилей в Украине в январе-апреле текущего года увеличились на 35% по сравнению с тем же периодом 2023 года – до 22,2 тыс. ед., сообщила ассоциация "Укравтопром" в Телеграмм-канале.

1 травня 2024 года, 14:11 // автомобиль

За січень-квітень в Україні продано понад 22 тисячі нових автомобілів

Первинні реєстрації нових легкових автомобілів в Україні в січні-квітні поточного року збільшилися на 35% порівняно з тим самим періодом 2023 року - до 22,2 тис. од., повідомила асоціація "Укравтопром" у Телеграм-каналі.

1 травня 2024 года, 11:58 // автомобіль

Volkswagen сократил выручку на 1%, операционную прибыль - на 20%

Германский автоконцерн Volkswagen AG (VW) в первом квартале 2024 года зафиксировал сокращение операционной прибыли и выручки на фоне снижения продаж автомобилей.

30 квітня 2024 года, 22:32 // прибыль, Volkswagen, выручка

Lufthansa збільшила чистий збиток у 1,6 раза, виручка зросла на 5%

Deutsche Lufthansa AG у першому кварталі збільшила чистий збиток у 1,6 раза через страйки як у різних структурних підрозділах самої групи, так і у партнерів.

30 квітня 2024 года, 18:36 // Lufthansa, виручка, збиток

BMW інвестує $2,8 млрд у завод у Китаї

Німецький автовиробник Bayerische Motoren Werke AG інвестує ще 20 млрд юанів ($2,8 млрд) у свою виробничу базу в місті Шеньян (адміністративний центр Ляонін), повідомляє агентство "Сіньхуа".

30 квітня 2024 года, 16:42 // Китай, BMW, завод