Компании

все компании

"Насосенергомаш" планується передати в управління "Енергоатому" - АРМА

5 травня 2024 року, 11:56
АТ "Сумський завод насосного та енергетичного машинобудування "Насосенергомаш" та АТ "Науково-дослідний і проєктно-конструкторський інститут атомного та енергетичного насособудування" планується передати в управління НАЕК "Енергоатом".

Як повідомило Агентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА) у Facebook, за підсумками консультацій із міністерством економіки та іншими органами влади напрацьовується дорожня карта передання НАЕК арештованого активу.

Передача майна відбуватиметься відповідно до процедури, передбаченої ст.21 закону про АРМА (Особливості управління активами у виняткових випадках).

Як повідомлялося, арешт на акції "Насосенергомашу" було накладено 2 червня 2022 року.

Власником і кінцевим бенефіціаром "Насосенергомаша" через підконтрольну H.M.S. Capital Limited є громадянин російської федерації Володимир Лук'яненко, засновник і один з акціонерів російської групи компанія "Гидромашсервис", яка постачає обладнання для різних галузей, у тому числі для підприємств військово-промислового комплексу РФ.




Просмотров: 108
Другие новости