Wood Group отримала поліпшену пропозицію від Sidara, що оцінює її в $2 млрд

Ринки 30.05.2024    14:49

Шотландський постачальник послуг у сфері енергетики John Wood Group отримав вже четверту пропозицію про купівлю від дубайської Sidara (колишня Dar Group).

Нова пропозиція, яку в Sidara називають фінальною, оцінює Wood Group в 1,59 млрд фунтів стерлінгів ($2,03 млрд). Sidara пропонує 2,3 фунта за акцію Wood Group, що на 52% вище за вартість паперів на закриття ринку 29 квітня - останній день до того, як дубайська компанія зробила першу пропозицію про купівлю.

Попередня пропозиція Sidara, яку було подано минулого тижня, оцінювала Wood Group у 2,2 фунта за акцію. Шотландська компанія відхилила її.

У середу вона заявила, що її рада директорів разом із фінансовими консультантами вивчає фінальну пропозицію Sidara.

«Подальші оголошення будуть зроблені свого часу», - йдеться в прес-релізі Wood Group.

У повідомленні Sidara, тим часом, зазначається, що рада директорів Wood Group так і не вступила з нею в переговори. У компанії є час до 5 червня для подання офіційної пропозиції про купівлю Wood Group, проте в Sidara вважають, що без взаємодії з радою директорів шотландської компанії перспектив у цієї угоди немає.

Акції Wood Group втрачають у ціні 5,2% на торгах у Лондоні в середу. З початку поточного року їхня вартість зросла на 4,8%.

Теги:   Wood Group Sidara Переглядів:   138

Читайте також:

22.09

У Києві стартував Європейський тиждень спорту

22.09

В Умані посилюються заходи безпеки напередодні єврейського Рош га-Шана

22.09

"Зелений парк" наростив обсяг виробництва на 25%