Мережа "Алло" відкрила три нові магазини та оновила 16 наявних

Нерухомість Телеком 01.07.2024    15:36

Мережа національного маркетплейса "Алло" відкрила три та оновила 16 магазинів у другому кварталі 2024 року, повідомила пресслужба ритейлера
"Відкриваємо нові магазини, а також значно розширюємо асортимент товарів. Наші покупці часто обирають для доставки онлайн-замовлень нові точки видачі АЛЛО Express. Протягом квітня-червня для доставки в АЛЛО Express найчастіше замовляли навушники, павербанки, малу побутову техніку та смартфони", - презентував структуру покупок директор з розвитку та форматів "Алло" Микола Астапов.

15 квітня запрацював флагманський шоурум "Алло Мах" у Тернополі, 7 травня відкрито новий магазин мережі у Вінниці (вул. Миколи Оводова, 51), 9 червня у Львові корнер АЛЛО Express - на вулиці Личаківській, 152-Б, на території АЗК ОККО.

Упродовж квітня переформатовано та оновлено флагманський шоурум "Алло Мах" у рівненському ТРЦ "Злата плаза" та магазини у Вінниці в ТРЦ Skypark, в Одесі на вулиці Академіка Філатова, 84/2, у Білій Церкві на вулиці Леваневського, 59, і в Дніпрі на вулиці Юрія Кондратюка, 2.

У травні роботи з оновлення та переформатування здійснили в шоурумах "Алло Мах" у київському ТРЦ Retroville, одеському ТРЦ Riviera та львівському ТРЦ Victoria Gardens. Переобладнано "Алло Мах" в Одесі на вулиці Преображенській, 34, та на проспекті Добровольського, 114/5, а також у Дніпрі на проспекті Дмитра Яворницького, 117, та в ТРЦ "APPOLO".

У червні після переформатування запрацював єдиний АЛЛО в Бердичеві. 17 червня завершено переобладнання шоуруму "Алло Мах" у ТРЦ King Cross Leopolis (Львів). 21 червня відновив роботу переформатований "Алло Мах" у Кривому Розі в ТРЦ "Сонячна галерея", будівля якого постраждала після ракетної атаки на початку року. 22 червня після переобладнання відкрито "Алло Мах" в одеському ТЦ "Привоз".

ТОВ "Алло" створено 1998 року. У мережу групи станом на 19 червня входять 304 шоуруми "Алло", "Алло Мах" і точок видачі "Алло Express", а також магазинів під брендами Mi Store і телеком-операторів, які працюють у понад 100 українських містах.

За даними ресурсу Opendatabot, учасниками ТОВ "Алло" є ПП "Дніпроінвест 2016" (95,19%), Дмитро Деревицький (3,6%), Максим Раскін (1,21%). Кінцевим бенефіціаром вказано Деревицького.

Теги:   Алло магазин Переглядів:   106

Читайте також:

02.07

У Закарпатті побудують новий апарт-готель

27.06

Третина новобудов Києва приєдналася до програми "еОселе"

23.06

Завантаження українських готелів зросло у Києві - 39% та Буковелі - 46% - Міщенко