Новим главою Lloyd's of London стане Чарльз Роксбург

Ринки 20.09.2024    20:41

Новим главою страхового ринку Lloyd's of London із 1 травня 2025 року стане Чарльз Роксбург.

Він змінить на цій посаді Брюса Карнегі-Брауна, який піде у відставку після завершення восьмирічного терміну служби, йдеться в повідомленні Lloyd's of London.

Кандидатура Роксбурга має отримати схвалення Управління пруденційного регулювання Великої Британії (Prudential Regulation Authority, PRA) та Управління з фінансового регулювання та нагляду (Financial Conduct Authority, FCA).

Роксбург має багатий досвід роботи як у Мінфіні Великої Британії, так і в приватному секторі, наголошується в пресрелізі.

Lloyd's of London простежує свою історію з 1689 року. Наприкінці XVII століття в кав'ярні Едварда Ллойда збиралися судновласники, купці та моряки, обмінювалися новинами, укладали договори фрахту та страхування суден і вантажів. Як корпорація об'єднання діє з 1871 року, коли цей статус був закріплений актом британського парламенту.

Діяльність корпорації забезпечується брокерами і синдикатами андерайтерів Lloyd's, які отримують пропозиції щодо страхування і перестрахування тільки через брокерів. Андерайтери Lloyd's, перш ніж стати членами корпорації, повинні внести в неї досить значну суму. Андерайтери згруповані в синдикати, у кожного з яких є свій керівник. Відповідальність індивідуальних членів (так званих "імен Lloyd's") не обмежена.

Lloyd's of London працює більш ніж у 200 країнах і територіях світу.

Теги:   Lloyd\'s of London Роксбург Переглядів:   55

Читайте також:

20.09

АМКУ дозволив "ДК Київ Аулет" купити ТОВ "Трейд Солюшинз"

20.09

АМКУ оштрафував мережу АЗК KLO на 5,2 млн грн

20.09

Кількість біженців з України зі статусом тимчасового захисту в ЄС у липні впала майже на 200 тисяч