Comfy відкрив два нові магазини у Вінницькій та Київській областях

Нерухомість 09.10.2024    09:00

Найбільший в Україні ритейлер побутової техніки та електроніки Comfy відкрив у вересні два нові магазини — флагманський формат у Ходосівці Київської області та новий формат для малих міст у м. Могилів-Подільський Вінницької області, повідомили у пресслужбі ритейлера агентству "Інтерфакс-Україна"

Відкриття Comfy у Ходосівці у ТРЦ "Мегамаркет" (вул.Обухівське шосе, 1) – продовження розвитку мережі у Києві та області. Ритейл представив тут оновлений формат загальною площею 1000 кв. м, що дозволяє представити широкий асортимент товарів та велику кількість демозон та бренд-зон Apple, Samsung, Sony, LG, Hisense, BOSCH, Gorenje, DeLonghi та Tefal, а також демо-зони різних категорій домашніх гаджетів та аксесуарів.

Площа магазину в м.Могилів-Подільський (вул.Ставицька, 43) - 500 кв. м, тут представлений широкий асортимент товарів, а також демо-зони різних категорій домашніх гаджетів та аксесуарів.

В обох магазинах, як і по всій мережі Comfy, реалізована також сучасна концепція зони видачі онлайн-замовлень, принцип fast track дозволяє отримувати замовлення в середньому за дві хвилини.

Станом на жовтень 2024 року мережа Comfy налічує 105 магазинів. Як повідомлялося, з початку 2024 року Comfy відкрили чотири нові магазини та оновили 60% мережі. До кінця року заплановано відкриття ще п'яти нових магазинів та повне оновлення мережі.

Власником мережі є ТОВ "Комфі Трейд" (Дніпро). За даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, власником "Комфі Трейд" є "Комфі Холдінгс Лімітед" (Кіпр), кінцевими бенефіціарами – Світлана Гуцул та Станіслав Роніс.

Теги:   COMFY магазин Переглядів:   73

Читайте також:

08.10

Accor відкриє готелі Novotel Lviv і Novotel Living Kyiv до кінця 2025 року

04.10

Apollo Next відкриють у ТРЦ Proskuriv Plaza в Хмельницькому

04.10

Вартість житлової нерухомості в єврозоні в другому кварталі пішла в невелике зростання