Машинобудування

Машинобудування 26.05.2024

Volkswagen веде переговори про створення СП в Індії

Німецький автовиробник Volkswagen Group веде переговори з потенційними партнерами з приводу спільного виробництва автомобілів в Індії, пише MarketWatch з посиланням на заяву представника компанії.

Volkswagen СП Індія переговори
Машинобудування 21.05.2024

Audi совместно с SAIC займется разработкой электромобилей

Германский производитель автомобилей класса "люкс" Audi, входящий в Volkswagen Group, расширяет партнерство с китайской SAIC.

Китай Audi Saic электромобиль
Машинобудування 12.05.2024

Jaguar Land Rover отримав рекордну виручку, найвищий за 9 років доподатковий прибуток

Британський виробник автомобілів Jaguar Land Rover (JLR) у 2024 фінансовому році отримав рекордний виторг і найвищий за дев'ять років доподатковий прибуток завдяки сильним показникам люксових брендів Range Rover і Defender.

Jaguar Land Rover прибуток
Машинобудування 08.05.2024

Hyundai рассматривает возможность производства гибридных автомобилей на заводе в Джорджии

Южнокорейская Hyundai рассматривает возможность производства гибридных автомобилей наряду с полностью электрическими на новом заводе в американской Джорджии, пишет Financial Times со ссылкой на глобального президента компании Хосе Муньоса.

США Hyundai электромобиль гибрид
Машинобудування 08.05.2024

Південна Корея надасть $7 млрд місцевим виробникам акумуляторів для електрокарів

Південна Корея має намір надати фінансову допомогу в розмірі 9,7 трлн вон ($7,1 млрд) місцевим виробникам акумуляторів для електромобілів, повідомило міністерство торгівлі, промисловості та енергетики країни в середу.

Південна Корея акумулятор електрокар
Машинобудування 08.05.2024

BMW скоротила чистий прибуток на 19%, збільшила продажі автомобілів на 1,1%

Німецький автовиробник Bayerische Motoren Werke AG (BMW) зафіксував 19%-е зниження чистого прибутку в першому кварталі за невеликого зменшення виручки.

BMW автомобіль прибуток
Машинобудування 03.05.2024

«ЕлектроАгроТехніка» отримає сертифікат на виробництво першого в Україні електротрактора Kolos

Український науково-дослідний інститут прогнозування та випробування техніки і технологій для сільськогосподарського виробництва імені Леоніда Погорілого (УкрНДІПВД) провів випробування та аудит виробництва ТОВ «ЕлектроАгроТехніка» і видасть йому сертифікат на виробництво першого вітчизняного електротрактора Kolos.

виробництво сертифікат ЕлектроАгроТехніка електротрактор Kolos
Машинобудування 02.05.2024

Китайские Nio и XPeng увеличили поставки машин в апреле

Китайские производители электромобилей Nio и XPeng увеличили поставки машин в апреле, тогда как поставки Li Auto практически не изменились в годовом выражении и сократились в помесячном.

Китай электромобиль NIO Xpeng
Машинобудування 02.05.2024

Mitsubishi сократила выручку на 9,3%, чистую прибыль - на 18,4%

Японский торговый дом Mitsubishi Corp. за минувший финансовый год, который завершился 31 марта, зафиксировал сокращение чистой и доналоговой прибыли, а также выручки.

прибыль Mitsubishi выручка
Машинобудування 02.05.2024

Hyundai будут собирать в Узбекистане

Компания Asaka Motors International и один из ведущих мировых автопроизводителей Hyundai Motor Company достигли соглашения о долгосрочном партнерстве по организации производства автомобилей бренда Hyundai на автомобильном заводе в Сырдарьинской области.

Узбекистан Hyundai