Гірничовидобуток

Гірничовидобуток 22.05.2024

ДТЭК изготовил 6 новых шахтных комбайнов

Машиностроители "ДТЭК Энерго" в январе–апреле этого года изготовили и отремонтировали 553 единицы горно-шахтного оборудования (ГШО), в том числе шесть новых проходческих и очистных комбайнов.

ДТЭК шахтный комбайн
Гірничовидобуток 21.05.2024

ДТЕК виготовив 6 нових шахтних комбайнів

Машинобудівники "ДТЕК Енерго" в січні-квітні цього року виготовили та відремонтували 553 одиниці гірничо-шахтного обладнання (ГШО), зокрема шість нових прохідницьких і очисних комбайнів.

Дтек шахтний комбайн
Гірничовидобуток 20.05.2024

ОГХК направила на ремонт и обслуживание оборудования более 37 млн грн

ЧАО "Объединенная горно-химическая компания" (ОГХК), в управление которого переданы Вольногорский горно-металлургический комбинат (ВГМК, Днепропетровская обл.) и Иршанский горно-обогатительный комбинат (ИГОК, Житомирская обл.), по итогам работы в январе-марте текущего года направило на ремонтные работы и техническое обслуживание оборудования более 37 млн грн.

ОГХК оборудование ремонт
Гірничовидобуток 20.05.2024

ОГХК спрямувала на ремонт і обслуговування обладнання понад 37 млн грн

ПрАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК), в управління якого передано Вільногірський гірничо-металургійний комбінат (ВГМК, Дніпропетровська обл.) та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат (ІГЗК, Житомирська обл.), за підсумками роботи в січні-березні поточного року направило на ремонтні роботи і технічне обслуговування обладнання понад 37 млн грн.

ОГХК ремонт обладнання
Гірничовидобуток 18.05.2024

Горнорудные предприятия Украины нарастили экспорт ЖРС в 2,1 раза

Горнорудные предприятия Украины в январе-апреле текущего года нарастили экспорт железорудного сырья (ЖРС) в натуральном выражении в 2,1 раза по сравнению с аналогичным периодом прошлого года – до 11 млн 28,545 тыс. тонн.

экспорт ЖРС
Гірничовидобуток 18.05.2024

Гірничорудні підприємства України наростили експорт ЗРС у 2,1 раза

Гірничорудні підприємства України в січні-квітні поточного року наростили експорт залізорудної сировини (ЗРС) у натуральному вираженні в 2,1 раза порівняно з аналогічним періодом минулого року - до 11 млн 28,545 тис. тонн.

експорт ЗРС
Гірничовидобуток 23.03.2024

Украина нарастила экспорт ЖРС в 2,6 раза, выручку – в 2,3 раза

Горнорудные предприятия Украины в январе-феврале текущего года нарастили экспорт железорудного сырья (ЖРС) в натуральном выражении в 2,64 раза по сравнению с аналогичным периодом прошлого года – до 5 млн 664,230 тыс. тонн.

экспорт ЖРС выручка
Гірничовидобуток 20.03.2024

ОГХК почала продавати титанову сировину в Італію, Іспанію, Німеччину і системно розширює географію експорту

ПрАТ "Об'єднана гірничо-хімічна компанія" (ОГХК), в управління якого передано Вільногірський гірничо-металургійний комбінат (ВГМК, Дніпропетровська обл.) та Іршанський гірничо-збагачувальний комбінат (ІГЗК, Житомирська обл.), почало продавати титанову сировину в Італію, Іспанію, Німеччину і системно розширює географію експорту.

титан ОГХК Німеччина експорт Іспанія сировина Італія
Гірничовидобуток 18.03.2024

"Метінвест Покровськвугілля" з початку року видобув 1 млн тонн вугілля

ПрАТ "Метінвест Покровськвугілля", що управляє підприємствами Покровської вугільної групи (ПВГ), в умовах війни продовжує збільшувати видобуток коксівного вугілля і від початку поточного року видобув 1 млн тонн вугілля.

Метінвест Вугілля Покровськвугілля
Гірничовидобуток 07.03.2024

Рудник "Сухая Балка" Ярославского намерен нарастить добычу руды на 20%

Рудник "Сухая Балка" (Кривой Рог Днепропетровской обл.), входящий в группу DCH Александра Ярославского, в 2024 году планирует увеличить производство железной руды

Добыча Сухая Балка руда рудник