Mondelez International відновила роботу на двох своїх підприємствах в Україні

Харчова 31.07.2024    16:48

Американська Mondelez International, один із найбільших світових виробників снеків і кондитерських виробів, у другому кварталі 2024 року повністю відновила роботу на двох своїх підприємствах в Україні після завершення відновлювальних робіт, повідомляється в публічному звіті компанії.

"У лютому 2022 року Росія почала військове вторгнення в Україну, і компанія закрила свої операції та об'єкти в Україні. У березні 2022 року два українських виробничих підприємства компанії в Тростянці та Вишгороді були значно пошкоджені. У другому кварталі 2024 року компанія повністю відновила виробництво на обох підприємствах після завершення цільових ремонтних робіт", - наголошується у звіті.

Mondelez International зазнала в Україні витрат у розмірі $1 млн за три місяці і $2 млн за шість місяців, що закінчилися 30 червня 2024 року.

Компанія наголосила, що продовжує оцінювати невизначеність тривалих наслідків війни в Україні та її впливу на світове економічне середовище, а також не може прогнозувати їхній вплив у майбутньому.

Mondelez International працює більш ніж у 160 країнах. Компанії належать такі бренди, як Oreo, Alpen Gold, Cadbury, Milka, Toblerone, Barny, Halls та інші.

В Україні Mondelez International представлена ПрАТ "Монделіс Україна" (Сумська обл.). До його складу входить Тростянецька кондитерська фабрика (Сумська обл.) і дочірнє підприємство ТОВ "Чіпси Люкс" (Київська обл.). "Монделіс Україна" реалізує продукцію під торговими марками "Корона", Milka, "Ведмедик "Барні", TUC, "Belvita! Доброго Ранку!", "Люкс", Halls, Dirol, Picnic.

Бенефіціаром ПрАТ "Монделіс Україна" (Сумська обл.) є Mondelez Nederland Services B.V.

Теги:   Mondelēz International Переглядів:   269

Читайте також:

13.09

Україна в 2024/2025 році виробить 1,6 млн тонн цукру при потребі 900 тис. тонн - Висоцький

12.09

General Mills проводить переговори про продаж йогуртового бізнесу за $2 млрд

12.09

Ціни на українські груші на 32% нижчі, ніж торік