Агро
Український ринок сиру став менш цікавим для європейських постачальників - Інфагро
Реалізація сиру на внутрішньому ринку стає складнішою, проте сировари продовжують активно його виробляти, оскільки вважають сироваріння більш привабливим порівняно з виробництвом біржових молокопродуктів, повідомило інформаційно-аналітичне агентство «Інфагро».
Площі під цукровими буряками в Україні за роки війни зросли майже на 20%
Площі під цукровими буряками за роки війни зросли майже на 20% - до 250 тис. га, що стало хорошим варіантом диверсифікації для аграріїв, які переорієнтувалися з вирощування зернових на цю культуру, повідомила в.о. голови правління Національної асоціації виробників цукру «Укрцукор» Яна Кавушевська.
Японія розглядає можливість відкриття свого ринку для українського м'яса птиці
Японія розглядає можливість відкриття ринків Азії для української аграрної продукції, зокрема для курячого м'яса, повідомив посол Японії в Україні Мацуда Кунінорі на зустрічі з виконувачем обов'язків міністра аграрної політики та продовольства Тарасом Висоцьким.